Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné papriky s rajčatovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 204 kJ /
1 244 kcal
Bílkoviny63,43 g
– z toho živočišné bílkoviny59,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,74 g
Tuky88,55 g
– nasycené40,03 g
– nenasycené42,62 g
–– mononenasycené34,68 g
–– polynenasycené7,93 g
––– omega 30,43 g
Vláknina10,51 g
Cholesterol 516 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,61 g
Sacharidy45,96 g
– cukry26,56 g
––– laktóza4,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mletého masa (nejlépe mix hovězího a vepřového) Vepřový ořez 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 cibule (nakrájená nadrobno) Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (nasekané) Česnek čerstvý 21 g
1 1 brambora (hrubě nastrouhaná) Brambor zimní 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
2 lžíce 2 lžíce másla na pečení a vymazání Máslo kravské 20 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1/2 1/2 cibule (nakrájená nadrobno) Cibule čerstvá 35 g
15 g 15 g cukru Cukr bílý 15 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
3-4 kuličky 3-4 kuličky nového koření Nové koření
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat Rajče červené čerstvé
100 ml 100 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
250 ml 250 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 250 ml
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
4 4 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
rýži Rýže bílá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.