Nutriční hodnoty (Řezy se švestkami a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 688 kJ / 4 706 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 93,94 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,08 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,86 g | 
| Tuky | 210,96 g | 
| – nasycené | 125,94 g | 
| – nenasycené | 74,89 g | 
| –– mononenasycené | 64,71 g | 
| –– polynenasycené | 10,18 g | 
| ––– omega 3 | 1,31 g | 
| Vláknina | 24,90 g | 
| Cholesterol | 1,11 g | 
| Sodík | 852 mg | 
| Sůl | 2,23 g | 
| Sacharidy | 595,37 g | 
| – cukry | 308,37 g | 
| ––– laktóza | 15,87 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g | 
| 200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g | 
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 500 g 500 g švestek | Švestky čerstvé | 500 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g | 
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g | 
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g | 
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce vanilkového pudingu | Puding v prášku | 30 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g | 
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |