Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře galského vinaře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 330 kJ /
1 991 kcal
Bílkoviny352,23 g
– z toho živočišné bílkoviny342,27 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,96 g
Tuky33,79 g
– nasycené11,30 g
– nenasycené20,20 g
–– mononenasycené13,74 g
–– polynenasycené6,46 g
––– omega 33,09 g
Vláknina15,58 g
Cholesterol 854 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,90 g
Sacharidy51,32 g
– cukry8,04 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kuřecí prsní řízky Kuře prso 1400 g
4 špalíčky 4 špalíčky Nivy Niva 50% t. v s.
4 plátky 4 plátky šunky nebo slaniny Šunka vepřová vařená 80 g
4 růžičky 4 růžičky brokolice Brokolice čerstvá
4 lžičky 4 lžičky dijonské hořčice Hořčice dijonská 24 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
olej na opékání Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 nasekaný stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1/2 1/2 bylinkové kostky Bujón bylinkový
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 kostka 1 kostka cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.