Nutriční hodnoty (Kuře galského vinaře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 330 kJ / 1 991 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 352,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 342,27 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,96 g |
| Tuky | 33,79 g |
| – nasycené | 11,30 g |
| – nenasycené | 20,20 g |
| –– mononenasycené | 13,74 g |
| –– polynenasycené | 6,46 g |
| ––– omega 3 | 3,09 g |
| Vláknina | 15,58 g |
| Cholesterol | 854 mg |
| Sodík | 2,42 g |
| Sůl | 5,90 g |
| Sacharidy | 51,32 g |
| – cukry | 8,04 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 4 špalíčky 4 špalíčky Nivy | Niva 50% t. v s. | |
| 4 plátky 4 plátky šunky nebo slaniny | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 4 růžičky 4 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
| 4 lžičky 4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 24 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| olej na opékání | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 1 nasekaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1/2 1/2 bylinkové kostky | Bujón bylinkový | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 kostka 1 kostka cukru | Cukr bílý | 5 g |