Nutriční hodnoty (Kuře galského vinaře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 330 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 352,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 342,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,96 g |
Tuky | 33,79 g |
– nasycené | 11,30 g |
– nenasycené | 20,20 g |
–– mononenasycené | 13,74 g |
–– polynenasycené | 6,46 g |
––– omega 3 | 3,09 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 854 mg |
Sodík | 2,42 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 51,32 g |
– cukry | 8,04 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
4 špalíčky 4 špalíčky Nivy | Niva 50% t. v s. | |
4 plátky 4 plátky šunky nebo slaniny | Šunka vepřová vařená | 80 g |
4 růžičky 4 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
4 lžičky 4 lžičky dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 24 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
olej na opékání | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 nasekaný stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1/2 1/2 bylinkové kostky | Bujón bylinkový | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 kostka 1 kostka cukru | Cukr bílý | 5 g |