Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepičí polévka se slaninovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie5 015 kJ /
1 199 kcal
Bílkoviny21,69 g
– z toho živočišné bílkoviny12,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,51 g
Tuky93,40 g
– nasycené43,35 g
– nenasycené46,41 g
–– mononenasycené39,11 g
–– polynenasycené7,30 g
––– omega 30,22 g
Vláknina16,43 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 2,08 g
Sůl5,06 g
Sacharidy62,40 g
– cukry13,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 slepice Slepice
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
10 10 celých pepř Pepř černý 10 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 starší rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
nasekaná petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
strouhanka (podle potřeby) Strouhanka pšeničná
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
polévkové nudle Nudle pšeničné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.