Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát s hermelínem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 991 kJ / 1 432 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 109,21 g |
| – nasycené | 42,54 g |
| – nenasycené | 49,41 g |
| –– mononenasycené | 33,54 g |
| –– polynenasycené | 15,87 g |
| ––– omega 3 | 0,83 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 1,74 g |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,91 g |
| Sacharidy | 28,25 g |
| – cukry | 22,93 g |
| ––– laktóza | 8,93 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec uvařených na tvrdo | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 1 1 sladké oloupané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 2 jarní cibulky bílá část, nebo šalotky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy | Majonéza | 22.5 g |
| lžička lžička hořčice | Hořčice plnotučná | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |