Nutriční hodnoty (Balkánské krůtí hamburgry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 119 kJ / 1 224 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 123,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,76 g |
Tuky | 66,67 g |
– nasycené | 11,86 g |
– nenasycené | 49,43 g |
–– mononenasycené | 26,55 g |
–– polynenasycené | 22,88 g |
––– omega 3 | 2,31 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 453 mg |
Sodík | 644 mg |
Sůl | 2,04 g |
Sacharidy | 25,85 g |
– cukry | 11,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 600 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
ajvar | Ajvar | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
olej | Olej řepkový | |
hamburgerové housky | Houska pšeničná |