Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pizza

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 1. 2013 18:33

Suroviny

Porce: 1 pizza

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 098 kJ / 263 kcal
Bílkoviny13,50 g
Tuky22,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol105 mg
Sodík1 275 mg
Sůl3,00 g
Sacharidy1,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ten, kdo má rád silnější těsto, tak je to přesně pro něho.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

dušan

16. 1. 2013 15:29

největší humus z korpusu

dušan

16. 1. 2013 15:28

teda toto mě nachystat přítelkyně,tak ji to omlátím o hlavu,to umí dítě ze školky

Majka

16. 1. 2013 12:08

Možná tu schytám spoustu negativních ohlasů,ale dovolím si napsat rychlou večeři"pizza s toust.chleba" Na pečící papír rozložit toustový chleba,pomazat kečupem Kant,poklást šunkou a plátkovým sýrem,vše zalít vajíčkama s mlékem,posypat oreganem a sezam. semínkem,navrh nastrouhat parmazán.Fekt je to moc dobré,moje děti to mají raději než kupovanou pizzu,dá se to dělat na různý zbůsob,podle toho co má kdo rád.

maiva

16. 1. 2013 11:58

Lucie2211 - doporučovala bych použít vyhledávač ! Přidáváte dnes plno receptů, asi jedete na soutěž. Ale taky trochu nad kvalitou přemýšlejte:-//
Toto rozhodně za nejlepší pizzu nepovažuji;-)jsou zde lepší:yes:
a ještě z korpusu:-O:-O

Jenda

16. 1. 2013 11:20

Jirka: zdá se, že nemáš ani ponětí o tom, co patří na pizzu. Není to rajčatový protlak a už vůbec ne kečup. Zkus to ještě jednou.

Iva

16. 1. 2013 10:10

Jestli můžu přidat recept na pizzu,tak tu je.Vyzkoušený.
600dkg hladké mouky,400ml vlažně vody,1 kostka droždí,3 lžíce oleje,spetka soli a spetka cukru.Postup:Uděláme si kvásek trochu mouky,špetka cukru a zalejeme vlažnou vodou,kterou máme přichystanou na těsto,jak kvásek vykyne,tak dodáme všechny suroviny co jsem již napsala.Výhodou těsta je,že jak vykyne se může dát do lednice a můžete si těsto odbírat,na jednu pizzu dávám 25 dkg,tím pádem mi těsto zůstane ještě na 3 pizzy.Přeji dobrou chuť :yes: :-K

Šárka

16. 1. 2013 09:41

Tak toto jsem teda nečekala :)

Dajda

16. 1. 2013 09:36

Lucinko, když už sem dáváte jeden recept za druhým, tak u toho prosím taky trochu přemýšlejte, co už tu je (vaječný koňak, pizza...), co je nejlepší, co je sen atd. Nemám nic proti kečupu, ale pizza z hotového korpusu, šunkového salámu (který většinou šunku viděl jen z vlaku, jiný už v Čechách většinou není) a eidamu pro mnoho čtenářů z tohoto webu top recept asi nebude.;-)

jaja

16. 1. 2013 09:35

Za to jsou tu nějaké ceny:-?...prát sem co nejvíc nesmyslů:-!:no:

Kruela

16. 1. 2013 09:31

:no:

Market

16. 1. 2013 09:23

Tohle je fakt úžasný recept, to by nikoho nenapadlo ....:no:

Jirka

16. 1. 2013 06:57

Ahoj nejkrasnesi cinska vazo. Zda se ze nemas poneti co je nejchutnejsi. Ale neochuceny rajcatovy protlak je taky stravitelny. Uzij si to.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co dát na pizzu pizza recepty korpus na pizzu pizza pro děti pizza recept suroviny na pizzu co dat na pizu piza recepty co dat na pizzu suroviny korpusy na pizzu co patri na pizzu co dat ma pizzu pizzu recept jak dělat pizzu co vše dělat v toustovači pizzarecepty parmazán na pizzu rajčatový humus pizza s parmezán pizza s parmazán

Suroviny: pizza korpus, kečup sladký, salám šunkový, sýr cihla, česnek, sýr mozzarella, žampióny, olivy, chilli

TopRecepty.cz

Pizza

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Dzj