Nutriční hodnoty (Krémová tykvová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
Tuky | 65,00 g |
– nasycené | 38,90 g |
– nenasycené | 25,80 g |
–– mononenasycené | 9,75 g |
–– polynenasycené | 16,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,60 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,40 g |
Sacharidy | 42,80 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tykve | Dýně čerstvá | 500 g |
cca 0,7 l cca 0,7 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
mleté bílé koření | Pepř bílý mletý | |
4 4 párky | Párek vepřový | 320 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá |