Nutriční hodnoty (Krémová tykvová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 128 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,50 g |
| Tuky | 65,00 g |
| – nasycené | 38,90 g |
| – nenasycené | 25,80 g |
| –– mononenasycené | 9,75 g |
| –– polynenasycené | 16,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,60 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 2,63 g |
| Sůl | 6,40 g |
| Sacharidy | 42,80 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tykve | Dýně čerstvá | 500 g |
| cca 0,7 l cca 0,7 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mleté bílé koření | Pepř bílý mletý | |
| 4 4 párky | Párek vepřový | 320 g |
| 2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá |