Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová tykvová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 128 kJ /
987 kcal
Bílkoviny50,30 g
– z toho živočišné bílkoviny44,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,50 g
Tuky65,00 g
– nasycené38,90 g
– nenasycené25,80 g
–– mononenasycené9,75 g
–– polynenasycené16,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina16,60 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 2,63 g
Sůl6,40 g
Sacharidy42,80 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tykve Dýně čerstvá 500 g
cca 0,7 l cca 0,7 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
mleté bílé koření Pepř bílý mletý
4 4 párky Párek vepřový 320 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.