Nutriční hodnoty (Jehněčí pekáč s bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 030 kJ / 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,80 g |
| Tuky | 0,59 g |
| – nasycené | 0,14 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 14,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 49,20 g |
| – cukry | 10,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky jehněčího masa | Jehněčí kýta | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 větvičky 2 větvičky saturejky | Saturejka sušená | |
| 2 větvičky 2 větvičky tymiánu, | ||
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |