Nutriční hodnoty (Jáhly se švestkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 202 kJ / 1 960 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,94 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,44 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g | 
| Tuky | 43,18 g | 
| – nasycené | 14,76 g | 
| – nenasycené | 20,60 g | 
| –– mononenasycené | 13,15 g | 
| –– polynenasycené | 7,45 g | 
| ––– omega 3 | 0,23 g | 
| Vláknina | 20,00 g | 
| Cholesterol | 825 mg | 
| Sodík | 531 mg | 
| Sůl | 1,21 g | 
| Sacharidy | 311,00 g | 
| – cukry | 131,40 g | 
| ––– laktóza | 26,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g | 
| 0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| švestky nebo švestkový kompot | Švestky čerstvé | |
| 0,5 dl 0,5 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml | 
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |