Nutriční hodnoty (Vepřové srdce v rajské omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 982 kJ / 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,71 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,48 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 56 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 46,30 g |
| – cukry | 41,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 ksvepřové srdce | ||
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| přepuštěné máslo | Ghí | |
| 5 kuliček 5 kuliček celý pepř | Pepř černý | |
| 2 kuličky 2 kuličky nové koření | Nové koření | |
| 1 1 hřebíček | Hřebíček | |
| kousek kousek skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 500 ml 500 ml rajská šťáva | Šťáva z rajčete | 500 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukr | Cukr bílý | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
| šťáva z půlky půlky limetky | Limetka čerstvá |