Nutriční hodnoty (Bůčková mozaika se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 578 kJ / 3 484 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 165,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 310,87 g |
| – nasycené | 85,63 g |
| – nenasycené | 161,72 g |
| –– mononenasycené | 132,23 g |
| –– polynenasycené | 29,49 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 514 mg |
| Sodík | 5,49 g |
| Sůl | 8,25 g |
| Sacharidy | 6,02 g |
| – cukry | 5,85 g |
| ––– laktóza | 5,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku (libovější špice) | Vepřový bok | 1000 g |
| 80-100 g 80-100 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 90 g |
| 10 g 10 g Pragandy | Rychlosůl | 10 g |
| 5 g 5 g soli (přibližně) | Sůl mořská | 5 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 50 ml 50 ml vývaru z kůže bůčku (podle potřeby) | Vývar masový | 50 ml |