Perníkový koláč s jablky a mascarpone
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Nutriční hodnoty
Energie | 8 557 kJ / 2 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,02 g |
Tuky | 105,57 g |
Vláknina | 16,12 g |
Cholesterol | 834 mg |
Sodík | 383 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 220,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 11. 2020 10:07
7. 11. 2020 09:16
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 7 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 9 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 31 minutami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 37 minutami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 53 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 3 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 5 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 6 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jablka mají v kuchyni široké využití, od moučníků a sladkých jídel přes kombinace s masem po různé saláty
Čím nahradit mascarpone? Je několik možností, i když bude chuť jiná, pochutnáte si
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Další recepty
Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, kypřící prášek, kakao, koření do perníku, jablko, koření do perníku, cukr třtinový, mascarpone, smetana zakysaná, cukr moučkový, šťáva citronová
Perníkový koláč s jablky a mascarpone
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1K6q
2 názory