Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 449 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 162,58 g |
– nasycené | 76,14 g |
– nenasycené | 82,26 g |
–– mononenasycené | 69,71 g |
–– polynenasycené | 12,55 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 27,10 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 6,55 g |
Sůl | 16,31 g |
Sacharidy | 46,23 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky hovězího zadního masa na ptáčky | Hovězí kýta | |
180 g 180 g Vahalovy slaniny | Špek | 180 g |
400 g 400 g zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 400 g |
1 1 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
2 2 velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
4 plátky 4 plátky zauzené šunky | Šunka vepřová uzená | |
kousek kousek špeku | Špek | |
barevný mletý pepř | Pepř barevný mletý | |
uzená paprika | Paprika uzená | |
sůl | Sůl mořská | |
1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
2 - 3 2 - 3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
+ 500 ml 500 ml | ||
vývaru z kostí | Vývar hovězí |