Nutriční hodnoty (Pikantní hovězí závitky na zeleninovém leču)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 449 kJ / 1 780 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
| Tuky | 162,58 g |
| – nasycené | 76,14 g |
| – nenasycené | 82,26 g |
| –– mononenasycené | 69,71 g |
| –– polynenasycené | 12,55 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 27,10 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 6,55 g |
| Sůl | 16,31 g |
| Sacharidy | 46,23 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky hovězího zadního masa na ptáčky | Hovězí kýta | |
| 180 g 180 g Vahalovy slaniny | Špek | 180 g |
| 400 g 400 g zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | 400 g |
| 1 1 vejce uvařené natvrdo | Vejce slepičí | 70 g |
| 2 2 velké kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 4 plátky 4 plátky zauzené šunky | Šunka vepřová uzená | |
| kousek kousek špeku | Špek | |
| barevný mletý pepř | Pepř barevný mletý | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 PL 1 PL dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 - 3 2 - 3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| + 500 ml 500 ml | ||
| vývaru z kostí | Vývar hovězí |