Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová játra s opečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 771 kJ / 901 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,69 g |
| Tuky | 31,63 g |
| – nasycené | 4,63 g |
| – nenasycené | 22,72 g |
| –– mononenasycené | 12,70 g |
| –– polynenasycené | 10,02 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 1,08 g |
| Sodík | 673 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 71,22 g |
| – cukry | 6,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300-400 g 300-400 g vepřových jater | Játra vepřová | 350 g |
| 1/2 1/2 lilku | Lilek čerstvý | |
| 1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 2-3 2-3 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 175 g |
| 2 špetky 2 špetky tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |