Nutriční hodnoty (Francouzské kuřátko v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 202 kJ / 526 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,08 g |
| Tuky | 25,44 g |
| – nasycené | 16,18 g |
| – nenasycené | 8,85 g |
| –– mononenasycené | 7,88 g |
| –– polynenasycené | 0,97 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 23,53 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 176 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 47,46 g |
| – cukry | 16,28 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 4 4 pikantní klobásky (použila jsem Pick snack) | Klobása | |
| 400 g 400 g kapusty (i mražené) | Kapusta hlávková čerstvá | 400 g |
| 1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 40 ml 40 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 40 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 masoxová kostka | Bujón hovězí |