Nutriční hodnoty (Pstruzi, zapečení s hlívou a brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,90 g |
| Tuky | 41,70 g |
| – nasycené | 26,77 g |
| – nenasycené | 14,03 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 1,03 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 16,30 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 71,80 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi | Pstruh | |
| 400 g 400 g uvařených brambory ve slupce | Brambor zimní | 400 g |
| 150 g 150 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| zelená petrželka podle chuti | Petržel nať čerstvá | |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| pepř podle chuti | Pepř černý | |
| olej podle potřeby | Olej řepkový | |
| drcený kmín podle chuti | Kmín mletý | |
| šťáva z citronu podle chuti | Šťáva z citrónu | |
| špetka špetka uzené papriky | Paprika uzená |