Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pšeničný chléb se semínkovou záparou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 784 kJ /
2 099 kcal
Bílkoviny62,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,15 g
Tuky30,35 g
– nasycené3,48 g
– nenasycené24,06 g
–– mononenasycené13,69 g
–– polynenasycené10,37 g
––– omega 32,12 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7,21 g
Sůl18,00 g
Sacharidy385,80 g
– cukry25,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g pšeničné celozrnné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 50 g
2 2 vrchovaté lžíce lněného semínka Lněná semínka
2 2 vrchovaté lžíce slunečnice Slunečnicová semínka loupaná
2 2 vrchovaté lžíce dýňového semínka Dýňová semínka
2 2 vrchovaté lžíce sezamu Sezam loupaný
250 g 250 g vroucí vody Voda 250 ml
100 g 100 g vody Voda 100 ml
lžička lžička sladěnky Sladěnka
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
10 g 10 g droždí Droždí pekařské lisované 10 g
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
20 g 20 g oleje Olej řepkový 20 ml
60 g 60 g vody Voda 60 ml
2-2,5 lžičky 2-2,5 lžičky soli Sůl mořská 18 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.