Nutriční hodnoty (Tofu rizoto s červenou a zelenou paprikou (v jedné pánvičce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 126 kJ / 30 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,05 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 5,25 g |
| – cukry | 4,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 uzené tofu | Tofu uzené | |
| 1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| řepkový/olivový olej | Olej řepkový | |
| rýže | Rýže bílá | |
| sůl | Sůl mořská |