Nutriční hodnoty (Restovaná dijónska zelenina v polentovo-sýrové "omáčce")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 242 kJ / 297 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
Tuky | 4,93 g |
– nasycené | 2,51 g |
– nenasycené | 2,27 g |
–– mononenasycené | 1,66 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 4,45 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 242 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 49,61 g |
– cukry | 17,18 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
olivový olej | Olej olivový | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 1 velké rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 1/2 cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
sůl, pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce instantní polenty | Polenta | 45 g |
1 1 malý tavený sýr | Sýr tavený | |
sušená pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl, pepř | Pepř černý |