Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restovaná dijónska zelenina v polentovo-sýrové "omáčce")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 242 kJ /
297 kcal
Bílkoviny11,54 g
– z toho živočišné bílkoviny6,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,74 g
Tuky4,93 g
– nasycené2,51 g
– nenasycené2,27 g
–– mononenasycené1,66 g
–– polynenasycené0,61 g
––– omega 30,09 g
Vláknina4,45 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 242 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy49,61 g
– cukry17,18 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
olivový olej Olej olivový
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
česnek Česnek čerstvý
1 1 velké rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 1/2 cukety Cuketa čerstvá 50 g
sůl, pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička dijónské hořčice Hořčice dijonská 6 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
3 lžíce 3 lžíce instantní polenty Polenta 45 g
1 1 malý tavený sýr Sýr tavený
sušená pažitka Pažitka čerstvá
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.