Nutriční hodnoty (Fazolky po španělsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 940 kJ / 2 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,40 g |
| Tuky | 20,07 g |
| – nasycené | 3,07 g |
| – nenasycené | 15,61 g |
| –– mononenasycené | 5,76 g |
| –– polynenasycené | 9,85 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 63,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 462,73 g |
| – cukry | 109,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 400 g 400 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 400 g |
| 2 2 hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 400 g 400 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 400 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| ½ l masového vývaru | Vývar masový | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| pepř | Pepř černý |