Nutriční hodnoty (Tatarský bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 889 kJ / 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,24 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,10 g |
| Tuky | 51,14 g |
| – nasycené | 8,12 g |
| – nenasycené | 34,97 g |
| –– mononenasycené | 13,60 g |
| –– polynenasycené | 21,37 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 19,40 g |
| Cholesterol | 575 mg |
| Sodík | 597 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 79,24 g |
| – cukry | 13,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 6-8 6-8 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 210 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hrst hrst hladkolisté petržele | Petržel nať čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 5-6 lžiček 5-6 lžiček tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 44 g |