Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 914 kJ /
696 kcal
Bílkoviny14,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,85 g
Tuky24,51 g
– nasycené2,51 g
– nenasycené21,60 g
–– mononenasycené11,38 g
–– polynenasycené10,22 g
––– omega 30,00 g
Vláknina30,73 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy91,09 g
– cukry65,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí zadní čtvrtky Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
1 1 velký batát (nebo 2 menší) Batáty neloupané
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
50 g 50 g sušených brusinek Brusinky sušené 50 g
50 g 50 g sušených meruněk Dužina meruňky sušená 50 g
50 g 50 g mandlí Mandle neloupané 50 g
olivový olej Olej olivový
několik několik snítek čerstvého rozmarýnu Rozmarýn čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.