Nutriční hodnoty (Kuře pečené s batáty, mrkví a sušeným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 914 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,85 g |
Tuky | 24,51 g |
– nasycené | 2,51 g |
– nenasycené | 21,60 g |
–– mononenasycené | 11,38 g |
–– polynenasycené | 10,22 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,73 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 91,09 g |
– cukry | 65,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí zadní čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 1 velký batát (nebo 2 menší) | Batáty neloupané | |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
50 g 50 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 50 g |
50 g 50 g sušených meruněk | Dužina meruňky sušená | 50 g |
50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
olivový olej | Olej olivový | |
několik několik snítek čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý |