Nutriční hodnoty (Hradecký koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 191 kJ / 3 870 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 48,00 g |
| Tuky | 189,97 g |
| – nasycené | 46,95 g |
| – nenasycené | 129,57 g |
| –– mononenasycené | 87,07 g |
| –– polynenasycené | 42,50 g |
| ––– omega 3 | 3,15 g |
| Vláknina | 25,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 718 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 444,80 g |
| – cukry | 166,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 dkg 40 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 10 dkg 10 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 25 dkg 25 dkg hery | Margarín | 250 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1/2 kg 1/2 kg nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |