Nutriční hodnoty (Vynikající ovocný koláč s ořechy a citronovou drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 883 kJ / 3 079 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,01 g |
Tuky | 66,28 g |
– nasycené | 35,45 g |
– nenasycené | 25,33 g |
–– mononenasycené | 19,30 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 23,04 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 532,06 g |
– cukry | 83,10 g |
––– laktóza | 0,48 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru krupice | Cukr bílý | 187.5 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 187.5 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 hrsti 3 hrsti vlašských ořechů (nahrubo nasekaných) | Vlašské ořechy | |
sezónní ovoce (jahody, maliny, broskve, nektarinky, ostružiny, borůvky aj.) | Borůvky čerstvé | |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
1 1 citronový cukr (nebo citronová kůra) | Cukr citronový | |
130 g 130 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 130 g |