Nutriční hodnoty (Salsa ke špagetám)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 384 kJ / 1 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,79 g |
Tuky | 7,71 g |
– nasycené | 3,15 g |
– nenasycené | 4,56 g |
–– mononenasycené | 1,86 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 67,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 245,40 g |
– cukry | 180,19 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1500 g |
0,5 kg 0,5 kg čerstvých zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | 500 g |
300 g 300 g nahrubo nastrouhané cukety | Cuketa čerstvá | 300 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 lžička 1 lžička mletého nového koření | Nové koření mleté | 5 g |
1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
3 lžíce 3 lžíce octa | Ocet lihový | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
olej (na smažení) | Olej řepkový |