Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salsa ke špagetám)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 384 kJ /
1 287 kcal
Bílkoviny32,79 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,79 g
Tuky7,71 g
– nasycené3,15 g
– nenasycené4,56 g
–– mononenasycené1,86 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,03 g
Vláknina67,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,38 g
Sůl8,00 g
Sacharidy245,40 g
– cukry180,19 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1500 g
0,5 kg 0,5 kg čerstvých zelených paprik Paprika zelená čerstvá 500 g
300 g 300 g nahrubo nastrouhané cukety Cuketa čerstvá 300 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
1 lžička 1 lžička mletého nového koření Nové koření mleté 5 g
1 lžička 1 lžička pepře Pepř černý 5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
3 lžíce 3 lžíce octa Ocet lihový 45 ml
1 lžíce 1 lžíce bazalky Bazalka čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce oregana Oregano sušené 15 g
olej (na smažení) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.