Nutriční hodnoty (Bleskové sýrové bochánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 117 kJ / 1 462 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,25 g |
| Tuky | 67,66 g |
| – nasycené | 41,72 g |
| – nenasycené | 21,65 g |
| –– mononenasycené | 17,62 g |
| –– polynenasycené | 4,03 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 470 mg |
| Sodík | 1,42 g |
| Sůl | 3,82 g |
| Sacharidy | 129,30 g |
| – cukry | 21,80 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 200 g 200 g sýru Gouda (nebo napůl s Eidamem) | Gouda 45% t. v s. | 200 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
| 100 ml 100 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bylinky a koření (podle chuti) | Petržel nať čerstvá |