Nutriční hodnoty (Zbruf z hovězího masa, jemně pikantní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 751 kJ / 657 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,84 g |
| Tuky | 12,52 g |
| – nasycené | 3,96 g |
| – nenasycené | 5,58 g |
| –– mononenasycené | 3,89 g |
| –– polynenasycené | 1,69 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 15,10 g |
| Cholesterol | 296 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 48,75 g |
| – cukry | 32,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 370 g 370 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 370 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1-2 konzervy 1-2 konzervy krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | 637.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| kajenský pepř mletý (na dochucení) | Chilli paprička mletá |