Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 106 kJ /
3 132 kcal
Bílkoviny63,71 g
– z toho živočišné bílkoviny17,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,00 g
Tuky164,12 g
– nasycené38,54 g
– nenasycené114,80 g
–– mononenasycené82,40 g
–– polynenasycené32,40 g
––– omega 38,81 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 205 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy344,10 g
– cukry70,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
2 2 vejce + jedno na potření Vejce slepičí 140 g
1 dl 1 dl vody Voda 100 ml
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
špetku špetku soli Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
5 dkg 5 dkg rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
hrušky Hruška čerstvá
nasekané ořechy Vlašské ořechy
rozinky namočené v rumu (já neměl rum, tak jsem použil slivovici) Rozinky
kakao Kakao prášek
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.