Nutriční hodnoty (Hruškový tažený závin s hrozinkami a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 106 kJ / 3 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,00 g |
Tuky | 164,12 g |
– nasycené | 38,54 g |
– nenasycené | 114,80 g |
–– mononenasycené | 82,40 g |
–– polynenasycené | 32,40 g |
––– omega 3 | 8,81 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 646 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 344,10 g |
– cukry | 70,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
2 2 vejce + jedno na potření | Vejce slepičí | 140 g |
1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
špetku špetku soli | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
5 dkg 5 dkg rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
hrušky | Hruška čerstvá | |
nasekané ořechy | Vlašské ořechy | |
rozinky namočené v rumu (já neměl rum, tak jsem použil slivovici) | Rozinky | |
kakao | Kakao prášek | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |