Nutriční hodnoty (Zapečená domácí vinná klobása)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 301 kJ / 1 984 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 169,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,20 g |
| Tuky | 121,80 g |
| – nasycené | 65,87 g |
| – nenasycené | 50,58 g |
| –– mononenasycené | 24,15 g |
| –– polynenasycené | 26,43 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 575 mg |
| Sodík | 4,38 g |
| Sůl | 10,50 g |
| Sacharidy | 32,00 g |
| – cukry | 3,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
| 500 g 500 g domácí vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
| 2-3 2-3 pórky | Pórek čerstvý | |
| 400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
| rajčatová omáčka (sugo) nebo i kečup | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |