Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelítková polévka II.

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

26. 10. 2009 16:10

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie782 kJ / 187 kcal
Bílkoviny5,62 g
Tuky2,58 g
Vláknina13,79 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,33 g
Sůl3,30 g
Sacharidy31,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moc jsem se podivila, že tahle vynikající polévka tady není, tak jsem to napravila a tak jí dělám já. Může se také přidat kmín a česneku víc!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

27. 10. 2009 12:14

Bibi, určitě je tvoje varianta se šunkou a mrkví výborná, já bych ji ochutnala, jenže .... u nás by to neprošlo ... i když, dyk to můžu udělat pro sebe do jedné porce, - teď mě to napadlo, neboj, vyzkouším a rodina ať si trhne ...;-):-D:-p:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

27. 10. 2009 12:00

:-)Bibi, divila ses, že tu polévečka není...ale ona tu je a dokonce ve dvojím provedení;-)
Dělávám ji taky, ale bez šunky a mrkve. Chutná téměř jako ta ze zabíjačky.:-p

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

27. 10. 2009 08:23

Jani děláme jako Jenda taky asi 1x za měsíc a ještě trošku jinak. Až budem dělat přidám se k vám co ji vaříte. HI HI. Václav

Jenda1 Jenda1

26. 10. 2009 22:42

Jani, udělalas mi radost, žes tak promptně zareagovala;-).:yes::yes:

Bibinka Bibinka

26. 10. 2009 22:08

Jendo, ráda dělám někomu radost, tak jsem ti názvem vyhověla. Máš radost:-?;-)

Jenda1 Jenda1

26. 10. 2009 21:59

Tak to už byl čtvrtý bodík;-). Jana R. mě jako vždy předběhla:-).

Jenda1 Jenda1

26. 10. 2009 21:58

Jani, já bych tuto polévku nazval Jelítková s mrkví a šunkou. Ta prdelačka v názvu mi tam nesedí, ta je o něčem jiném. Líbí se mi prdelanka od Jany Remkové http://www.toprecepty.cz/recept/4334-prdelanka-z-n.... Prdelanku zbožňuji a určitě jednou do měsíce si ji uvařím.
Za inovovanou prdelačku posílám třetí bodík;-). :-!:-)):yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 10. 2009 21:51

Jojo, Bibi, mňam!:-p:yes:

Bibinka Bibinka

26. 10. 2009 21:37

Maris, jihočeská specialitka to tentokrát není, je moje:-Da polévku to ještě vylepší a je hustší.;-)

maris maris

26. 10. 2009 21:24

Prdelačku mám moc ráda / jediná z rodiny :-( /, ale s mrkví a šunkou jsem ji nikdy neviděla, ani nejedla. Asi krajová - jihočeská specialita, ne ?

pipre pipre

26. 10. 2009 16:52

Prdelačku miluji a ta tvoje je opravdu výborná. Že mne nenapadlo ji z jelítek udělat:-O Kroupy mám přitom doma pořád. Vždycky jelitka jen peču, protože tak to má rodinka ráda.:yes:+1.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jelitkova polevka prdelanka polévka z jelita krvava polevka prdelačka jak udělat prdelanku z jelit krajové polévky prdelačka polívka polévka z jelítka jelítková polévka recept prdelačka z jelítek polévka z jelit polevka jelítková prdelanka recept polevka prdelacka polévka z jelítek polevka prdelanka prdelanka polévka prdelačka z jelita prdelačka recept

Suroviny: sádlo, cibule, česnek, jelito, mrkev, pepř, majoránka, vegeta, masox, šunka, sůl, kroupy, petrželka

TopRecepty.cz

Jelítková polévka II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7Y3