Nutriční hodnoty (Älplermagronen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 916 kJ / 2 370 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,94 g |
| Tuky | 67,37 g |
| – nasycené | 40,37 g |
| – nenasycené | 23,78 g |
| –– mononenasycené | 20,60 g |
| –– polynenasycené | 3,18 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 24,53 g |
| Cholesterol | 245 mg |
| Sodík | 3,25 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 307,14 g |
| – cukry | 60,20 g |
| ––– laktóza | 42,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| 2 ks 2 ks cibule | Cibule čerstvá | 138 g |
| 300 g 300 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 300 g |
| 0,4 l 0,4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400.0000059604645 ml |
| 1 dl 1 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| 2 2 polévkové lžíce másla | Máslo kravské | 2 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 0,3 l 0,3 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 300.00001192092896 ml |