Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňovo-borůvkový cheesecake)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 710 kJ /
2 321 kcal
Bílkoviny81,74 g
– z toho živočišné bílkoviny75,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,37 g
Tuky176,62 g
– nasycené105,29 g
– nenasycené60,03 g
–– mononenasycené53,39 g
–– polynenasycené6,64 g
––– omega 31,33 g
Vláknina12,35 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 454 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy94,84 g
– cukry55,88 g
––– laktóza20,53 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 250 celozrnných nebo karamelových sušenek
120 g 120 g rozpuštěného másla Máslo kravské 120 g
3 plátky 3 plátky želatiny + voda podle návodu Želatina vepřová
120 ml 120 ml vody k ovoci do pánve Voda 120 ml
250 g 250 g višní Višně čerstvé 250 g
150 g 150 g borůvek Borůvky čerstvé 150 g
500 g 500 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
100 g 100 g domácí lučiny (nebo mascarpone) Lučina 70% t.v s. 100 g
kůra z jedné limetky Limetka čerstvá
1 PL 1 PL limetkové šťávy Šťáva z limetky 15 ml
1 PL 1 PL práškové stévie (nebo moučkového cukru) Stevie sušená 15 g
2 -3 2 -3 žloutky Vaječný žloutek 57.5 g
2 PL 2 PL krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
máslo na formu Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.