Nutriční hodnoty (Višňovo-borůvkový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 710 kJ / 2 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,37 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,37 g |
Tuky | 176,62 g |
– nasycené | 105,29 g |
– nenasycené | 60,03 g |
–– mononenasycené | 53,39 g |
–– polynenasycené | 6,64 g |
––– omega 3 | 1,33 g |
Vláknina | 12,35 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 94,84 g |
– cukry | 55,88 g |
––– laktóza | 20,53 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 250 celozrnných nebo karamelových sušenek | ||
120 g 120 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 120 g |
3 plátky 3 plátky želatiny + voda podle návodu | Želatina vepřová | |
120 ml 120 ml vody k ovoci do pánve | Voda | 120 ml |
250 g 250 g višní | Višně čerstvé | 250 g |
150 g 150 g borůvek | Borůvky čerstvé | 150 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
100 g 100 g domácí lučiny (nebo mascarpone) | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
kůra z jedné limetky | Limetka čerstvá | |
1 PL 1 PL limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 15 ml |
1 PL 1 PL práškové stévie (nebo moučkového cukru) | Stevie sušená | 15 g |
2 -3 2 -3 žloutky | Vaječný žloutek | 57.5 g |
2 PL 2 PL krupičky | Krupice pšeničná jemná | 30 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
máslo na formu | Máslo kravské |