Nutriční hodnoty (Halušky s brynzou pro Dášenku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 17 458 kJ / 4 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 100,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,42 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g |
| Tuky | 276,58 g |
| – nasycené | 142,17 g |
| – nenasycené | 127,92 g |
| –– mononenasycené | 108,58 g |
| –– polynenasycené | 19,33 g |
| ––– omega 3 | 1,58 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 303 mg |
| Sodík | 6,27 g |
| Sůl | 15,83 g |
| Sacharidy | 308,42 g |
| – cukry | 16,67 g |
| ––– laktóza | 4,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g brynzy (podle chuti) | Brynza | 250 g |
| 250 g 250 g uzené slaniny | Špek | 250 g |