Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč se sýrem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 658 kJ /
6 132 kcal
Bílkoviny131,93 g
– z toho živočišné bílkoviny66,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,90 g
Tuky321,01 g
– nasycené81,43 g
– nenasycené220,16 g
–– mononenasycené160,62 g
–– polynenasycené59,55 g
––– omega 316,93 g
Vláknina41,95 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 1,66 g
Sůl4,61 g
Sacharidy657,91 g
– cukry215,98 g
––– laktóza31,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g tvrdého strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
½ l žičky žičky soli Sůl mořská
100 g 100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 100 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
1 lžíce 1 lžíce kokosu Kokos strouhaný 15 g
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
cca 500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
2 hrsti 2 hrsti rozinek Rozinky 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.