Nutriční hodnoty (Letní zapékané těstoviny s cuketou a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 488 kJ / 1 551 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,76 g |
Tuky | 47,44 g |
– nasycené | 4,06 g |
– nenasycené | 40,29 g |
–– mononenasycené | 28,33 g |
–– polynenasycené | 11,97 g |
––– omega 3 | 3,68 g |
Vláknina | 14,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 261,60 g |
– cukry | 22,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká cuketa nebo dvě menší | Cuketa čerstvá | 100 g |
4 hrsti 4 hrsti pokrájených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření nebo bylinky podle chuti (já jsem tentokrát použila grilovací koření a česnek) | Pepř černý | |
300 g 300 g bezlepkových těstovin | Těstoviny rýžové | 300 g |
na posypání čerstvá petrželka a lahůdkové droždí | Petržel nať čerstvá |