Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní zapékané těstoviny s cuketou a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 488 kJ /
1 551 kcal
Bílkoviny14,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,76 g
Tuky47,44 g
– nasycené4,06 g
– nenasycené40,29 g
–– mononenasycené28,33 g
–– polynenasycené11,97 g
––– omega 33,68 g
Vláknina14,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy261,60 g
– cukry22,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká cuketa nebo dvě menší Cuketa čerstvá 100 g
4 hrsti 4 hrsti pokrájených zelených fazolek Fazolky čerstvé
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
4 lžíce 4 lžíce oleje Olej řepkový 44 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření nebo bylinky podle chuti (já jsem tentokrát použila grilovací koření a česnek) Pepř černý
300 g 300 g bezlepkových těstovin Těstoviny rýžové 300 g
na posypání čerstvá petrželka a lahůdkové droždí Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.