Nutriční hodnoty (Letní zapékané těstoviny s cuketou a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 488 kJ / 1 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,76 g |
| Tuky | 47,44 g |
| – nasycené | 4,06 g |
| – nenasycené | 40,29 g |
| –– mononenasycené | 28,33 g |
| –– polynenasycené | 11,97 g |
| ––– omega 3 | 3,68 g |
| Vláknina | 14,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 261,60 g |
| – cukry | 22,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velká cuketa nebo dvě menší | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 4 hrsti 4 hrsti pokrájených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření nebo bylinky podle chuti (já jsem tentokrát použila grilovací koření a česnek) | Pepř černý | |
| 300 g 300 g bezlepkových těstovin | Těstoviny rýžové | 300 g |
| na posypání čerstvá petrželka a lahůdkové droždí | Petržel nať čerstvá |