Nutriční hodnoty (Borůvkovo-tvarohový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
Energie | 12 904 kJ / 3 084 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,00 g |
Tuky | 139,66 g |
– nasycené | 14,35 g |
– nenasycené | 112,81 g |
–– mononenasycené | 80,20 g |
–– polynenasycené | 32,61 g |
––– omega 3 | 9,56 g |
Vláknina | 12,80 g |
Cholesterol | 971 mg |
Sodík | 729 mg |
Sůl | 2,98 g |
Sacharidy | 347,05 g |
– cukry | 170,60 g |
––– laktóza | 14,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
10 dkg 10 dkg cukru krystal nebo písek | Cukr bílý | 100 g |
3-4 3-4 vejce dle velikosti | Vejce slepičí | 245 g |
2 2 rovné lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 24 g |
10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
10 lžic 10 lžic horké vody | Voda | 180 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
200 g 200 g borůvek | Borůvky čerstvé | 200 g |
400 g 400 g nízkotučného tvarohu ve vaničce | Tvaroh nízkotučný | 400 g |
3 plátky 3 plátky želatiny nebo 2 sáčky | Želatina vepřová | |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilínový cukr | Cukr vanilkový |