Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkovo-tvarohový moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie12 904 kJ /
3 084 kcal
Bílkoviny103,38 g
– z toho živočišné bílkoviny82,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,00 g
Tuky139,66 g
– nasycené14,35 g
– nenasycené112,81 g
–– mononenasycené80,20 g
–– polynenasycené32,61 g
––– omega 39,56 g
Vláknina12,80 g
Cholesterol 971 mg
Sodík 729 mg
Sůl2,98 g
Sacharidy347,05 g
– cukry170,60 g
––– laktóza14,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 dkg 20 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
10 dkg 10 dkg cukru krystal nebo písek Cukr bílý 100 g
3-4 3-4 vejce dle velikosti Vejce slepičí 245 g
2 2 rovné lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 24 g
10 lžic 10 lžic oleje Olej řepkový 110 ml
10 lžic 10 lžic horké vody Voda 180 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
200 g 200 g borůvek Borůvky čerstvé 200 g
400 g 400 g nízkotučného tvarohu ve vaničce Tvaroh nízkotučný 400 g
3 plátky 3 plátky želatiny nebo 2 sáčky Želatina vepřová
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilínový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.