Nutriční hodnoty (Kuřecí řízek v sýrové krustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 332 kJ / 1 035 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
| Tuky | 87,42 g |
| – nasycené | 36,92 g |
| – nenasycené | 30,18 g |
| –– mononenasycené | 25,04 g |
| –– polynenasycené | 5,15 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 1,00 g |
| Cholesterol | 593 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,17 g |
| Sacharidy | 6,65 g |
| – cukry | 4,75 g |
| ––– laktóza | 3,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 100-150 g 100-150 g sýru Gran Moravia | Parmezán | 125 g |
| 1 1 lžíce hořčice + trochu na potření řízků | Hořčice plnotučná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| 1/2 1/2 menší cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| Gran Moravia na posypání | Parmezán | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |