Nutriční hodnoty (Karbanátky s kapustou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 203 kJ / 1 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,30 g |
Tuky | 83,64 g |
– nasycené | 27,14 g |
– nenasycené | 49,04 g |
–– mononenasycené | 38,02 g |
–– polynenasycené | 11,02 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 661 mg |
Sůl | 1,46 g |
Sacharidy | 28,65 g |
– cukry | 2,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1/4 1/4 menší kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 malá konzerva 1 malá konzerva žampionů | Žampion čerstvý | |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
koření na mletá masa (já dala Domácí sekaná) | Provensálské koření | |
česnek | Česnek čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trochu trochu strouhanky nebo mouky | Strouhanka pšeničná |