Nutriční hodnoty (Treska s čerstvou rajčatovou salsou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 888 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,17 g |
Tuky | 27,26 g |
– nasycené | 8,28 g |
– nenasycené | 18,07 g |
–– mononenasycené | 14,63 g |
–– polynenasycené | 3,44 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 25,04 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,48 g |
Sacharidy | 91,99 g |
– cukry | 16,66 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g malých brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
1 lžička 1 lžička provesálského koření | Pepř černý | 5 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku – jemně nasekáme | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 šalotka – nakrájíme nadrobno | Šalotka čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
300 g 300 g filé aljašské tresky | Treska filet | 300 g |
2 lžičky 2 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 10 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu | Kmín | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |