Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska s čerstvou rajčatovou salsou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 888 kJ /
929 kcal
Bílkoviny67,24 g
– z toho živočišné bílkoviny54,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,17 g
Tuky27,26 g
– nasycené8,28 g
– nenasycené18,07 g
–– mononenasycené14,63 g
–– polynenasycené3,44 g
––– omega 30,40 g
Vláknina25,04 g
Cholesterol 206 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,48 g
Sacharidy91,99 g
– cukry16,66 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g malých brambor Brambor zimní 300 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
1 lžička 1 lžička provesálského koření Pepř černý 5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
10 10 cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
2 stroužky 2 stroužky česneku – jemně nasekáme Česnek čerstvý 14 g
1 1 šalotka – nakrájíme nadrobno Šalotka čerstvá
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
300 g 300 g filé aljašské tresky Treska filet 300 g
2 lžičky 2 lžičky provensálského koření Provensálské koření 10 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kmínu Kmín 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.