Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso s vejci a žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 887 kJ /
929 kcal
Bílkoviny111,59 g
– z toho živočišné bílkoviny109,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky46,24 g
– nasycené11,24 g
– nenasycené21,97 g
–– mononenasycené18,09 g
–– polynenasycené3,88 g
––– omega 30,19 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 1,28 g
Sodík 595 mg
Sůl1,22 g
Sacharidy15,40 g
– cukry4,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350-400 g 350-400 g mletého vepřového masa Vepřová plec 375 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
5 5 velkých žampionů Žampion čerstvý
sádlo Sádlo vepřové
lžíce lžíce hořčice Hořčice plnotučná
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
vývar nebo voda Vývar hovězí
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.