Nutriční hodnoty (Vepřové maso s vejci a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 887 kJ / 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 46,24 g |
| – nasycené | 11,24 g |
| – nenasycené | 21,97 g |
| –– mononenasycené | 18,09 g |
| –– polynenasycené | 3,88 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 1,28 g |
| Sodík | 595 mg |
| Sůl | 1,22 g |
| Sacharidy | 15,40 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350-400 g 350-400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 375 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 5 5 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |