Nutriční hodnoty (Vepřové maso s vejci a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 887 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 109,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 46,24 g |
– nasycené | 11,24 g |
– nenasycené | 21,97 g |
–– mononenasycené | 18,09 g |
–– polynenasycené | 3,88 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 1,28 g |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 15,40 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350-400 g 350-400 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 375 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
5 5 velkých žampionů | Žampion čerstvý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |