Nutriční hodnoty (Chřipkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 049 kJ / 968 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 64,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
| Tuky | 60,92 g |
| – nasycené | 27,88 g |
| – nenasycené | 27,96 g |
| –– mononenasycené | 16,18 g |
| –– polynenasycené | 11,78 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 10,40 g |
| Cholesterol | 713 mg |
| Sodík | 6,17 g |
| Sůl | 15,17 g |
| Sacharidy | 28,65 g |
| – cukry | 25,75 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 150 g 150 g měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
| 150 g 150 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| majonéza | Majonéza | |
| zakysaná smetana nebo bílý jogurt | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |