Nutriční hodnoty (Špízy z vepřové panenky s jablky a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 230 kJ / 1 728 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 169,30 g |
| – nasycené | 82,43 g |
| – nenasycené | 84,58 g |
| –– mononenasycené | 72,05 g |
| –– polynenasycené | 12,53 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 9,75 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,21 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 37,70 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové panenky | Vepřová panenka | |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| hrst čerstvých šalvějových listů listů | ||
| několik několik červených cibulí | Cibule červená čerstvá | |
| asi 200 g 200 g slaniny (třeba anglické) vcelku | Špek | 200 g |
| sůl, pepř, olej | Olej řepkový |