Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízy z vepřové panenky s jablky a šalvějí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 230 kJ /
1 728 kcal
Bílkoviny8,50 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,50 g
Tuky169,30 g
– nasycené82,43 g
– nenasycené84,58 g
–– mononenasycené72,05 g
–– polynenasycené12,53 g
––– omega 30,30 g
Vláknina9,75 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,21 g
Sůl8,00 g
Sacharidy37,70 g
– cukry35,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové panenky Vepřová panenka
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
hrst čerstvých šalvějových listů listů
několik několik červených cibulí Cibule červená čerstvá
asi 200 g 200 g slaniny (třeba anglické) vcelku Špek 200 g
sůl, pepř, olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.