Nutriční hodnoty (Špízy z vepřové panenky s jablky a šalvějí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 230 kJ / 1 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 169,30 g |
– nasycené | 82,43 g |
– nenasycené | 84,58 g |
–– mononenasycené | 72,05 g |
–– polynenasycené | 12,53 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 9,75 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,21 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 37,70 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové panenky | Vepřová panenka | |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
hrst čerstvých šalvějových listů listů | ||
několik několik červených cibulí | Cibule červená čerstvá | |
asi 200 g 200 g slaniny (třeba anglické) vcelku | Špek | 200 g |
sůl, pepř, olej | Olej řepkový |