

Kuřecí kapsa "CAPRESE"
Suroviny 4 porce
- 4 kuřecí prsní řízky
- 8 nakládaných sušených rajčat
- 200 g Mozzarelly
- svazek bazalky
- 1 PL olivového oleje
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
Do každého prsa uděláme z boku hluboký zářez (vytvoříme kapsu). Mozzarellu nakrájíme na plátky.
Do kapsy dáme střídavě mozzarellu, rajče, bazalku. To vše 2x.
Povrch prsa osolíme a opepříme. Potřeme olejem a opékáme na nepřilnavé pánvi cca 3 minuty z každé strany.
Přendáme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 6-8 minut, až je maso i náplň propečené.
Poznámka od kuchařky
PL - Polévková Lžíce
Sušená rajčata dodají pokrmu pikantní chuť.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí kapsa "CAPRESE"
-
Presne dle mych chuti..
-
****anonymka***:polévková lžíce
-
****anonymka***: PL Polévková Lžíce
-
****anonymka***:
1 polievková lyžica
Tiež sa používa KL, čo znamená kávová lyžica.
My na Slovensku to už vieme. -
co znamená 1 PL olivového oleje? poloviční lžíce, nebo co?
-
-
-
Venku sníh a mráz a tady taková dobrota vonící jihem a mořem
Ukládám -
Vím jistě, že by se tato dobrota u nás z talířků ztratila rychlostí blesku
-
Anna Kocikova: Pochutnal. Je to móóóc dobré.
-
Vašíku,vidím,že jsi fanšmekr
Určitě sis pochutnal
Vypadá to moc hezky,mňam
-
Krásný recept a foto nádhera