Kuřecí kapsa "CAPRESE"

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 12 názorů

Drůbeží maso Doba přípravy: 30 minut 12 názorů

Suroviny 4 porce

4 kuřecí prsní řízky
8 nakládaných sušených rajčat
200 g Mozzarelly
svazek bazalky
1 PL olivového oleje
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Do každého prsa uděláme z boku hluboký zářez (vytvoříme kapsu). Mozzarellu nakrájíme na plátky.

  2. Do kapsy dáme střídavě mozzarellu, rajče, bazalku. To vše 2x.

  3. Povrch prsa osolíme a opepříme. Potřeme olejem a opékáme na nepřilnavé pánvi cca 3 minuty z každé strany.

  4. Přendáme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 6-8 minut, až je maso i náplň propečené.

Poznámka od kuchařky

PL - Polévková Lžíce

Sušená rajčata dodají pokrmu pikantní chuť.

Komentáře k receptu Kuřecí kapsa "CAPRESE"

Tématické fráze: kuřecí kapsa kuřecí kapsa kuřečí caprese kuřecí prsní kapsa kureci kapsa recept recepty kuřecí kapsa kureci kapsa s mozzarelou řízek caprese kuřecí řízek caprese kuřecí kapsa capresse recept kuřecí kapsa kuřeci s kapsou jak kuřecí kapsa kuřecí řízky caprese kuřecí kapsa s mozzarellou recepty babiccina kapsa recept-kuřecí kapsa prsni kapsy caprese co znamená kuřecí kapsa recepty