Kuřecí kapsa "CAPRESE"

Dooga Kuchař: Dooga

Doba přípravy: 30 minut 4 porce Drůbeží maso 12 názorů

Suroviny

4 kuřecí prsní řízky
8 nakládaných sušených rajčat
200 g Mozzarelly
svazek bazalky
1 PL olivového oleje
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 17 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Do každého prsa uděláme z boku hluboký zářez (vytvoříme kapsu). Mozzarellu nakrájíme na plátky.

  2. Do kapsy dáme střídavě mozzarellu, rajče, bazalku. To vše 2x.

  3. Povrch prsa osolíme a opepříme. Potřeme olejem a opékáme na nepřilnavé pánvi cca 3 minuty z každé strany.

  4. Přendáme na plech a pečeme v troubě vyhřáté na 200°C 6-8 minut, až je maso i náplň propečené.

Poznámka

PL - Polévková Lžíce

Sušená rajčata dodají pokrmu pikantní chuť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 272 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí kapsa "CAPRESE"

Tématické fráze: kuřecí kapsa kuřecí kapsa kuřečí caprese recepty kuřecí kapsa kureci kapsa s mozzarelou kuřecí prsní kapsa kureci kapsa recept kuřecí řízek caprese kuřecí řízky caprese kuřecí kapsa s mozzarellou recepty babiccina kapsa recept-kuřecí kapsa recept kuřecí kapsa kuřecí kapsa s mozarellou kuřecí kapsa s mozarelou kuřecí prsní kapsa recepty recept kuřecí kapsa s mozarelou kuřečí maso po italsku kapsa s mozzarelou prsni kapsa

Zapomněl/a jsem heslo