Nutriční hodnoty (Strouhaný bramborový salát "slánský")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 811 kJ / 1 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,55 g |
Tuky | 18,03 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 7,64 g |
–– mononenasycené | 5,77 g |
–– polynenasycené | 1,87 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 57,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 335,42 g |
– cukry | 25,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2000 g 2000 g brambor | Brambor zimní | 2000 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majolka | Majonéza | |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 hrst 1 hrst nasekané pažitky | Pažitka čerstvá | |
hořčice dle chuti | Hořčice plnotučná | |
2 2 vejce (nebo jen bilky) | Vejce slepičí | 140 g |
uzenina dle chuti | Párek vepřový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |