Nutriční hodnoty (Pečené brambory s rajčaty, olivami a mozzarellou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 980 kJ / 234 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 0,30 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 18 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,60 g |
| – cukry | 3,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-8 4-8 brambor podle velikosti brambor a hladu stolovníků :) | Brambor zimní | 300 g |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| olivy - nemusí být | Olivy čerstvé zralé | |
| mozzarella | Mozzarella kravská | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská |