Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky pečené s bůčkem a vepřovými žebírky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 507 kJ / 360 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,94 g | 
| Tuky | 15,30 g | 
| – nasycené | 7,37 g | 
| – nenasycené | 7,67 g | 
| –– mononenasycené | 6,06 g | 
| –– polynenasycené | 1,61 g | 
| ––– omega 3 | 0,02 g | 
| Vláknina | 12,32 g | 
| Cholesterol | 14 mg | 
| Sodík | 22 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 25,50 g | 
| – cukry | 9,56 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1500 g 1500 g vepřové směsi (bůček, žebírka, ocásky) | ||
| kouřová sůl | Sůl mořská | |
| uzená paprika | Paprika uzená | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g | 
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| voda na přelévání | Voda | |
| 1 PL 1 PL sádla | Sádlo vepřové | 15 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| červené kysané zelí | Zelí červené kvašené | |
| 150 ml 150 ml červeného vína | Víno červené suché | 150 ml | 
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kmín | Kmín | |
| cukr | Cukr bílý |