Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky a pečené papriky s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 239 kJ / 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
| Tuky | 52,42 g |
| – nasycené | 7,23 g |
| – nenasycené | 45,18 g |
| –– mononenasycené | 39,05 g |
| –– polynenasycené | 6,13 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 12,71 g |
| – cukry | 0,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| několik několik blizen šafránu | Šafrán sušený | |
| 2 větvičky 2 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 6 6 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| bílý vínny ocet | Ocet vinný bílý | |
| sůl | Sůl mořská |