Nutriční hodnoty (Cheesecake s broskvovou příchutí a polevou Mirror)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 892 kJ / 1 169 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
| Tuky | 27,65 g |
| – nasycené | 15,86 g |
| – nenasycené | 8,34 g |
| –– mononenasycené | 7,41 g |
| –– polynenasycené | 0,93 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 44 mg |
| Sodík | 98 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 198,50 g |
| – cukry | 198,50 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 zralé broskve (nebo kompotované) | Dužina broskve čerstvá | |
| 750 g 750 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 750 g |
| 600 g 600 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 600 ml |
| 250 g 250 g máslových sušenek | Sušenka | 250 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 10-15 g 10-15 g želatiny | Želatina vepřová | 12.5 g |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 100 g 100 g glukózy | ||
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 70 g 70 g Salka | Mléko kondenzované slazené | 70 ml |
| 50 g 50 g vody | Voda | 50 ml |
| 10 g 10 g želatiny | Želatina vepřová | 10 g |