Nutriční hodnoty (Wok seitan po rajsku podávaný s pečenou zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 543 kJ / 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,17 g |
| Tuky | 9,13 g |
| – nasycené | 1,51 g |
| – nenasycené | 6,76 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 3,76 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 3,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 39 mg |
| Sůl | 0,01 g |
| Sacharidy | 43,05 g |
| – cukry | 1,19 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1/2 1/2 dýně hokaidó | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 100 g 100 g seitanu | Seitan | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálké koření | Pepř černý | |
| 2 lžičky 2 lžičky rajčatové passaty | Pyré z červených rajčat | |
| 2 lžičky 2 lžičky sezamového semínka | Sezam loupaný | 10 g |
| směs wok zeleniny (např. kukuřice, zelené fazolky, zelí, pórek, paprika) | Mrkev čerstvá |